Különleges promóciós ajánlataink, amivel kihozhatja a legtöbbet pihenéséből

Párisi Udvar
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

Ajánlataink

Hozza ki pihenéséből a maximumot exkluzív ajánlatainkkal! Legyen szó családi vakációról, romantikus hétvégéről, vagy stresszmentes feltöltődésről, szállodánkban varázslatos környezetben pihenheti ki a mindennapokat!

Töltődjön fel novemberben a Párisi Udvar Hotel Budapestben!

 

Itt a lenyűgöző Párisi Udvarban úgy hisszük, hogy mindenki megérdemli a pihenést, a kikapcsolódást, a finom ételeket, a nyugodt feltöltődést. Novemberben mindent megteszünk azért, hogy kiszakadjon a szürke hétköznapokból. Összeállítottunk egy olyan varázslatos csomagot, amely mindent tartalmaz, ami ahhoz kell, hogy szállodánkból új emberként távozzon!

 

Az ajánlat a következőket tartalmazza:

 

 

 

 


Felhasználási és lemondási feltételek:
-    A foglalás megerősítésekor hitelkártya garanciát kérhetünk
-    A foglalás maximum 24 órával az érkezés előtt mondható le, ellenkező esetben egy éjszakának megfelelő díjat számítunk fel

 

Ajánlatunk díja:

 

A foglaláshoz kérjük, hogy vegye fel Révi Anna kollégánkkal a kapcsolatot az anna.revi@parisiudvarhotel.com e-mail címen.

 


 

Egy napnyi oázis a Párisi Udvarban!

 

Ha egy gyors feltöltődésre vágyik, ha kiszakadna a mókuskerékből és egy kis időre elfelejtené a mindennapok gondjait, akkor ez az ajánlat egyértelműen Önnek készült. Egy egész nap a Párisi Udvarban pihentető spa használattal, finom fogásokkal és kényelmes szobával, amit napi használatra nyújtunk a programok között.

 

Az ajánlat a következőket tartalmazza:

 

 

 

 

Ajánlatunk díja: 

 

A foglaláshoz kérjük, hogy vegye fel Révi Anna kollégánkkal a kapcsolatot az anna.revi@parisiudvarhotel.com e-mail címen.
 

 

Szállodánk házirendje itt olvasható.

Kameraszabályzatunk elérhető ide kattintva.

Adatkezelési tájékoztatónk ide kattintva érhető el.

KARRIERLEHETŐSÉGEK

NTAK: SZ19000102

Kapcsolat

1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 2-4.

Tel.: +36 1 576 1600

info@parisiudvarhotel.com

Elérhetőségeink