Zafír spa

Párisi Udvar
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

Zafír spa

Lépjen be a Zafír Spa hangulatos világába és frissítse fel testét és lelkét. A spa nevét hordozó zafír kő, a bölcsesség ékköve, mindig egy kivételes kőnek számított, nyugtató és fókuszáló erővel bír, amely segít a mentális egészségünk megtartásában és biztosítja a belső békénk egyensúlyát. Ennek köszönhetően a Zafír Spa egy exkluzív, nyugodt, stresszmentes környezetet kínál, ahol maximálisan kikapcsolódhat. 

 


Jöjjön el és fedezze fel szolgáltatásainkat: gőzkabin, finn szauna, infravörös kabin, pihenőhely és relax medence várja többek között kedves vendégeinket.

 

 


Lazítson, kényeztesse magát tetőtől-talpig, érezze a körülvevő drágakövek jellegzetes energiáját és harmonizáló erejét.

Kezelőhelyiségeink a különböző gyógyhatású és ásványi kövek után kapták nevüket, az élmény fokozásáért: Jade – a lelki béke drágaköve, Rubin – az energia drágaköve, Ametiszt – a gyógyítás drágaköve, Kristály – a tisztaság drágaköve.

 

Szakképzett terapeutáink testreszabott kezelésekkel várják vendégeinket a hét minden napján. Test- és arckezeléseink, masszázsaink és aromaterápiás kezeléseink mind megújítják és felfrissítik a testet és a lelket egyaránt. 

 

 

Felejtse el a mindennapi gondokat és lazítson nálunk, hogy meglelje a belső, természetes harmóniáját. 

 

Lehetőséget biztosítunk a Zafír Spa privát használatára is, így garantálhatjuk, hogy a pihenésben senki se zavarhassa! A részletekért kérjük írjon emailt a reception@parisiudvarhotel.com-ra, vagy hívja a +36 1 576 1600 telefonszámot!

 

A Zafír Spa szolgáltatásai mellett igénybevenné fitness centrumunkat, vagy kipróbálná a Párisi Passage Café & Brasserie fogásait? Tekintse meg csomagajánlatainkat!

 

 

 

 

 

A Párisi Udvar eredeti épületét Pollack Mihály tervei alapján építtették. Az épület a XIX. században készült el, a hiedelmek szerint a párizsi Passage des Panoramas mintájára alakították ki. Ma a Párisi Udvar Hotel Budapest 110 szobával, köztük 18 lakosztállyal várja vendégeit.

Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva érhető el.

Kapcsolat

1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 2-4.

Tel.: +36 1 576 1600

info@parisiudvarhotel.com

Elérhetőségeink