Különleges Zafír Spa a lenyűgöző Párisi Udvar Hotel Budapestben

Párisi Udvar
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

Zafír spa

Ön is megérdemli a zavartalan pihenést és a kikapcsolódást! Töltődjön fel fantasztikus Zafír Spa részlegünkön, frissítse fel testét és lelkét! Egy olyan exkluzív, nyugodt, stresszmentes környezetet kínálunk, ahol biztonságosan kikapcsolódhat.


Jöjjön el és fedezze fel lenyűgöző szolgáltatásainkat: gőzkabin, finn szauna, infraszauna, pihenőhely és relax medence várja vendégeinket, valamint változatos test- és arckezelések. Felejtse el a mindennapi gondokat és lazítson nálunk, hogy meglelje a belső, természetes harmóniáját!

 

A Zafír Spa árlistáját, a Private Spa lehetőségeket, és a különleges csomagajánlatainkat IDE  kattintva, kezeléseinket pedig IDE  kattintva érheti el!

A részletekért és a bejelentkezésért kérjük írjon emailt a reception@parisiudvarhotel.hu-ra!

 

A Párisi Udvar eredeti épületét Pollack Mihály tervei alapján építtették. Az épület a XIX. században készült el, a hiedelmek szerint a párizsi Passage des Panoramas mintájára alakították ki. Ma a Párisi Udvar Hotel Budapest 110 szobával, köztük 18 lakosztállyal várja vendégeit.

Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva érhető el.

Kapcsolat

1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 2-4.

Tel.: +36 1 576 1600

info@parisiudvarhotel.com

Elérhetőségeink