Exkluzív szálloda Budapest szívében

A Párisi Udvar Hotel Budapest part of The Unbound Collection by Hyatt, egy építészeti remekmű, ahol a múlt század bája és a modern kifinomultság összeérnek. A Párisi Udvar káprázatos időutazásra invitálja vendégeit díjnyertes épületében, amely Budapesten, a Dunától pár percre, ikonikus helyszínek közvetlen közelében található. A hotel megannyi részletével, izgalmas történetével és egyedülálló szolgáltatásaival különleges élményt nyújt minden vendég számára.

Parisi Udvar Hotel szobák

Szobák és lakosztályok

Parisi Udvar Hotel lakosztályok

Tekintse meg 110 lenyűgöző szobánkat, köztük 18 lakosztályunkat és Budapest 2 legnagyobb elnöki lakosztályát. Szobáink mindegyikét kifinomult elegancia és páratlan kényelem jellemzi, amelyek pihentető kikapcsolódást biztosítanak ötcsillagos szállodánkban.

Szobák és lakosztályok

A párisi udvar története

Magyarország első modern üzletháza
1817
Magyarország első modern üzletháza
Nemzeti Könyvkereskedés
1834−1909
Nemzeti Könyvkereskedés
Belvárosi Takarékpénztár
1909
Belvárosi Takarékpénztár
IBUSZ Utazási Iroda
1944-1960
IBUSZ Utazási Iroda
Műemlék épület
1976-2014
Műemlék épület
Párisi Udvar napjainkban
2019-2024
Párisi Udvar napjainkban

A Párisi Udvar Hotel csodálatos épülete fényűző kialakításával és a vendégélményhez kapcsolódó extra szolgáltatásokkal pazar összefoglalását adja annak a változatosságnak, amit Budapestben szeretünk. Az eklektikus, arab, mór és gót jegyeket mutató hotel mintha önmagában egy kis építészeti összefoglalása lenne a városnak. 

Korok és stílusok, fantázia és valóság, élő munka és százéves high-tech alkot lélegzetelállító elegyet. A Párisi Udvar egy minden értelemben elképesztő épület: olyan időutazással ajándékozza meg a látogatót, amelyben korok és stílusok, fantázia és valóság, élő munka és százéves high-tech alkot lélegzetelállító elegyet. Megrendelők, tervezők és kivitelezők pazar meglepetése a budapestieknek, a magyaroknak – illetve végső soron mégiscsak az egyetemes kultúrának.

A világ legjobb szállodáit, gyógyfürdőit, éttermeit és utazási szervezeteit díjazó World Luxury Hotel Awards idén 17. alkalommal ismerte el a legkivételesebb színvonalú hoteleket. A szállodák közül a Párisi Udvar Hotel Budapest, a Hyatt szállodalánc tagja három jelentős kategóriában is a legjobb volt. Megkapta a "Best Luxury Heritage Hotel Globally," a "Best Luxury Historical Regionally," és a "Best Luxury Hotel in Hungary" címért járó kitüntetéseket.

5 éves lett a luxushotel, amelynek Budapest egyik legfotogénebb épülete ad otthont. A Ferenciek terének kiemelt védettségű műemlék épülete, amely Budapest egyik ikonikus helyszíne és a városkép meghatározó része, öt éve, 2019-ben nyerte el végső funkcióját. A Párisi Udvar Hotel Budapest ötcsillagos luxusszállodaként nap mint nap páratlan élményt nyújt vendégeinek, ötvözve a történelmi eleganciát a modern kényelemmel és szolgáltatásokkal.

Teremtse meg saját emlékeit a PÁRISI UDVARBAN

Legyen részese a történelmi luxus környezetnek, ahol a múlt és a jelen találkozik!

facebook icon facebook icon facebook icon

Gasztronómia

Párisi Passage Restaurant

Éttermünkben a magyar gasztronómia különlegességei szezonális és kiváló minőségű helyi alapanyagokból készülnek. Az ételeket a chef és csapata a legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel készíti el, hogy a legizgalmasabb fogásokkal kápráztassa el a vendégeket. Ételeink széles és változatos italkínálattal, valamint lenyűgöző champagne választékkal társulnak.

A Párisi Passage Restaurant az elbűvölő ételek mellett lenyűgöző belső terével, varázslatos kristálykupolájával és múlt századi hangulatával várja Önt, hogy egy olyan helyre repítse vissza, ahol egy pillanatra megáll az idő.

Részletek

Párisi Passage Café

A cukrászat művészete minden süteményünkben megmutatkozik. Kávézónkban az időtlen, klasszikus desszertek és az adott szezonhoz illő édességek kavalkádjával kápráztatjuk el vendégeinket nap, mint nap.

Finomságainkat az alapanyagok aprólékos kiválasztása, a desszertek egyedi díszítése és az ízek kivételes kombinációja teszi igazán tökéletessé. Egy könnyed édesség elfogyasztása közben kávékülönlegességeink és komplex aromájú kávéink élvezete nyújt felejthetetlen élményt a Parisi Udvarban.

Részletek

ÉTOILE Champagne bar

Az ÉTOILE Champagne Bar a hely, ahol minden korty champagne az élet legszebb pillanatait idézi fel. A legkiválóbb francia gyöngyöző italok gondosan összeállított választékával és champagneból készített kortárs koktélkreációkal várjuk vendégeinket.

Akár egy különleges eseményt ünnepel, egy sikeres napra koccint, vagy egy egyedülálló élményre vágyik a hétköznapok során, az ÉTOILE páratlan hangulatával és kifinomultságával várja Önt.

Részletek

World of Hyatt

Hűségprogram

Regisztráljon a World of Hyatt hűségprogramba, így foglalásai után pontokat gyűjthet, amelyeket a világ bármely Hyatt szállodájában beválthat díjmentes éjszakákra, privát klub hozzáférésekre és egyéb szállodai szolgáltatásokra! 

Részletek

Fedezze fel a 'The Unbound Collection by Hyatt' márkát

Az utazás adja a legkülönlegesebb történeteinket és legkedvesebb emlékeinket. A The Unbound Collection by Hyatt szállodák kínálatában a vendégek írják ezeket a meséket az egyedülálló szálláshelyeken; a történelmi nevezetességektől és luxus butikhotelektől, az újjáépített klasszikus épületeken át, a rejtett modern és városi gyöngyszemekig szerte a világon.

Részletek

Párisi Udvar Hotel Budapest

part of The Unbound Collection by Hyatt

1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 2-4.

Útvonalterv