Esküvő

Párisi Udvar

Esküvő

A Párisi Udvar eklektikus stílusával és egyedi, keleties díszítettségével Budapest egyik igazi ékköve. Díszes majolika csempék, muránói üvegmozaikok, lélegzetelállító luxfer-prizma kristálykupola idézi meg a múlt varázslatos pillanatait, mely páratlan helyszíne lehet esküvődnek. A szálloda privát termei és belső udvara exkluzív környezetet biztosítanak a ceremóniától az étkezésekig minden egyedi igénynek megfelelve. A magával ragadó enteriőrön felül szállodánk tapasztalt csapata felel azért, hogy ezen a különleges napon minden ízében luxus élményben részesítse a párt és a vendégeket.


Esküvő

HELYSZÍNEINK

 

Paris Elnöki Lakosztály
A szálloda legfelső emeletén található luxuslakosztály terasza szolgálhat helyszínként egy exkluzív ceremóniához maximum 20 főig, minimum fogyasztás és egyedi ajánlat keretében, melyet kérés esetén örömmel készítünk el.

 

 

 

Párisi Salon
A második emeleten található hatszög alakú Párisi Salon letisztult eleganciát képvisel, és kíváló helyszín akár 70 fős étkezésekre is. Igény esetén technika, színpad és táncparkett is helyet kaphat a szalonban. A termet körülölelő Foyer a környező patinás épületekre néz, a századelő hangulatát idézve fel. Amennyiben vacsora után tovább mulatna a násznép, ezt a Budapest Salonban teheti meg.

 

 

Budapest Salon
A szálloda félemeletén található 78 m2-es terem remek választás 30-50 fős privát étkezésekre, mind büfé, mind felszolgált menük esetén. A terem ólomüveg ablakain keresztül pazar kilátás nyílik a lenyűgöző passzázsra, egy igazán klasszikus enteriőrt kínálva. Kisebb létszámnál akár tánctér is kialakítható hajnalig tartó mulatsághoz.

 

Courtyard
Szintén a második emeleten, a Párisi Salon szomszédságában található a szálloda különleges belső udvara, amely a csöndes környezet mellett egy csodaszép látványosságot is tartogat, tovább fokozva a nap legszebb pillanatát. Ideális meghitt ceremóniára, koktélfogadásra, vagy használható lounge-ként is.

 

 

 

SZOLGÁLTATÁSAINK


Ahhoz, hogy a Nagy Nap minden részletében tökéletes legyen, éppúgy elengedhetetlen a gondos tervezés és a rugalmas együttműködés, mint a kiváló minőségű eszközök, amiket kínálunk. A Párisi Udvar Hotel Budapest számos kiegészítő szolgáltatást díjmentesen biztosít.ÉTEL ÉS ITAL


A Párisi Udvar Hotel szakavatott Executive Chef-je és csapata a nemzetközi konyha kedvelt fogásaival kápráztatják el Önöket, miközben nem maradhatnak el a hazai klasszikusok sem. Ételsorainkat személyre szabjuk, de ha ránk bízzák magukat, örömmel mutatunk be már előre összeállított kreációkat, legyen az büfé vagy felszolgált opció.

 

 

A MI AJÁNDÉKUNK


Köszönetképpen, hogy erre a különleges napra a Párisi Udvart választja, szállodánk az alábbi ajándékokkal szeretne kedveskedni az ifjú párnak:
• Az esküvő éjszakájára szobafoglalás estén magasabb kategóriájú lakoszály biztosítása az ifjú pár részére (korai be- és késői kijelentkezéssel)
• Reggeli a szobában a nászéjszaka másnapján
• A szálloda különböző helyszíneinek használata esetleges fotózásra
• World of Hyatt hűségpontok, amelyek szállásra, illetve szolgáltatásokra válthatók a világ összes Hyatt szállodájában
• 10% kedvezmény a szállodában elszállásolt vendégek részére a Zafír Spa szolgáltatásokból és éttermünk á la carte fogyasztásából (szobára terhelés esetén)

 

 

Részletes ajánlatunkért és kiajánlónkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot sales@parisudvarhotel.hu email címen!

 

Szállodánk házirendje itt olvasható.

Kameraszabályzatunk elérhető ide kattintva.

Adatkezelési tájékoztatónk ide kattintva érhető el.

KARRIERLEHETŐSÉGEK

NTAK: SZ19000102

Kapcsolat

1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 2-4.

Tel.: +36 1 576 1600

info@parisiudvarhotel.com

Elérhetőségeink