A Párisi Udvar Hotel Budapest megszerezte a GBAC STAR™ minősítést

Párisi Udvar

A Párisi Udvar Hotel Budapest megszerezte a GBAC STAR™ minősítést

A Párisi Udvar Hotel Budapest megszerezte a Global Biorisk Advisory Council® (GBAC) STAR™ minősítést, ami arany standardnak számít a piacon.


A Párisi Udvar Hotel Budapest megszerezte a GBAC STAR™ minősítést

A Párisi Udvar Hotel Budapest megfelelt a legszigorúbb tisztasági-, takarítási-, fertőtlenítési előírásoknak, melyekkel megelőzhető különböző betegségek terjedése. A standardok megállapításáért a GBAC, az ISSA, egy globális takarítóipari szervezet, részlege felel, akik ennek teljesítését is ellenőrzik. 

 

A takarítóipar módszere a járványmegelőzésre három lépésből áll, ezek a megelőzés, a helyes reagálás, majd a helyreállítás; a GBAC STAR™ pedig segít az intézményeknek a különböző protokollok és eljárások kialakításában. Többek között képzési lehetőséget biztosítanak a létesítmény vezetőinek és munkatársainak, ezeket a képzéseket pedig szakértők vezetik és állítják össze. Mindemellett felmérik a létesítmények felkészültségét a különböző biológiai kockázatokat hordozó szituációkban és segítenek korrigálni az esetleges elmaradásokat.

 

“A GBAC STAR minősítésnek hála a létesítmény tulajdonosa és vezetői biztosíthatják vendégeiket, partnereiket, hogy az épület rendelkezik a megfelelő rendszerekkel és erőforrásokkal, hogy kialakítson és fenntartson egy tiszta és biztonságos környeztet” nyilatkozta a GBAC vezető igazgatója Patricia Olinger.  “A Párisi Udvar Hotel Budapest megkereste a GBAC STAR-t, így a szálloda szert tett egy harmadik fél általi jóváhagyásra arról, hogy követi a járványügyi protokollt, mindemellett tanúbizonyságot tett a felkészültségéről és az elkötelezettségéről aziránt, hogy biztonságosan működjön.”

 

A GBAC STAR™ minősítés megszerzéséhez a program 20 legfontosabb elemét kell teljesíteni, ami a Párisi Udvar Hotel Budapestben mind megvalósult. Ezek az intézkedések a standard működési procedúráktól kezdve a kockázatkezelési stratégiákon át a személyes védőfelszerelésig és vészhelyzetekhez kapcsolódó felkészültségig terjednek. 

További információkat a GBAC STAR minősítésről a www.gbac.org weboldalon találhatnak.

 

GBAC, az ISSA részlege

A mikrobiális-patogén fenyegetések elemzése, az enyhítés, a reagálás és a helyreállítás területén dolgozó, nemzetközi vezetőkből álló, Global Biorisk Advisory Council (GBAC), az ISSA részlege képzést, útmutatást, akkreditációt, válságkezelési segítséget és vezetést nyújt a kormányoknak, a kereskedelmi és magánvállalkozásoknak, amelyek célja a biológiai veszélyek és a valós idejű válságok enyhítése, gyors kezelése, valamint az ezek utáni felépülés. A szervezet szolgáltatásai közé tartozik a biológiai kockázatok kezelésére felkészítő tréning, a tűzzel kapcsolatos vészhelyzetre való felkészítés és az ilyen helyzetek utáni helyreállítás.

További információkért látogassanak el honlapjukra: www.gbac.org 

 

ISSA

A több, mint 9300 tagot számláló szervezet – a terjesztőkkel, gyártókkal, képviselőkkel, nagykereskedőkkel, alvállalkozókkal, a belső szolgáltatókkal és kisegítő szolgáltatókkal együtt – az ISSA, a világ vezető kereskedelmi szervezete a takarítóiparban. A szervezet szeretné megváltoztatni a takarítóiparról kialakult képet világszerte. Ehhez biztosítja tagjainak a megfelelő üzleti eszközöket és tudást, hogy népszerűsíthessék a takarítást, mint befektetést egészségünkbe és a környezetbe. Székhelyük az Egyesült Államokban, Illinois államban, Nothbrook városában található, de a regionális irodák megtalálhatók Mainzben, Németországban; Whitby-ben, Kanadában; Parramatta-ban, Ausztráliában; Szöulban, Dél-Koreában és Shanghajban, Kínában. További információkért az ISSA-ról látogasson el a honlapjukra: www.issa.com 

 

Szállodánk házirendje itt olvasható.

Kameraszabályzatunk elérhető ide kattintva.

Adatkezelési tájékoztatónk ide kattintva érhető el.

KARRIERLEHETŐSÉGEK

NTAK: SZ19000102

Kapcsolat

1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 2-4.

Tel.: +36 1 576 1600

info@parisiudvarhotel.com

Elérhetőségeink