
Lutz Lajos a Párisi Udvar és a Párisi Passage étterem séfe
A több mint 30 éves szakmai múlttal rendelkező Lutz Lajos júliustól a Párisi Udvar Hotel Budapest szálloda és a hozzá tartozó Párisi Passage Café & Brasserie étterem és kávéház Executive Chef pozícióját tölti be.

A szakember - aki a magyar Bocuse d'Or Akadémia tagja - korábban olyan, a hazai gasztronómiában meghatározó éttermekben dolgozott, mint a Mágnáskert, az akkor Kalla Kálmán vezette Gundel étterem, a Pierrot, vagy a 21 A Magyar Vendéglő.
"Ötletekkel és izgalommal telve vágok neki ennek az időszaknak. Egy szálloda teljes vendéglátásáért felelni komoly kihívás, a Párisi Udvar pedig Budapest egyik ikonikus épülete. Boldog vagyok, és alig várom, hogy az étterem ismét megnyissa a kapuit"- mondta el Lutz Lajos.
A Párisi Passage Café & Brasserie étterem a következő héten szerdától (07.08.) nyitja meg ismét a kapuit. A szerdai napon már az új Executive Chef és csapatának ételeit kóstolhatjuk.
Asztalt foglalni a parisipassage.hu weboldalon, vagy az “Étterem” gombra kattintva lehetséges.