Lutz Lajos a Párisi Udvar és a Párisi Passage étterem séfe

Párisi Udvar
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

Lutz Lajos a Párisi Udvar és a Párisi Passage étterem séfe

A több mint 30 éves szakmai múlttal rendelkező Lutz Lajos júliustól a Párisi Udvar Hotel Budapest szálloda és a hozzá tartozó Párisi Passage Café & Brasserie étterem és kávéház Executive Chef pozícióját tölti be.


Lutz Lajos a Párisi Udvar és a Párisi Passage étterem séfe

A szakember - aki a magyar Bocuse d'Or Akadémia tagja - korábban olyan, a hazai gasztronómiában meghatározó éttermekben dolgozott, mint a Mágnáskert, az akkor Kalla Kálmán vezette Gundel étterem, a Pierrot, vagy a 21 A Magyar Vendéglő. 

 

"Ötletekkel és izgalommal telve vágok neki ennek az időszaknak. Egy szálloda teljes vendéglátásáért felelni komoly kihívás, a Párisi Udvar pedig Budapest egyik ikonikus épülete. Boldog vagyok, és alig várom, hogy az étterem ismét megnyissa a kapuit"- mondta el Lutz Lajos.

 

A Párisi Passage Café & Brasserie étterem a következő héten szerdától (07.08.) nyitja meg ismét a kapuit. A szerdai napon már az új Executive Chef és csapatának ételeit kóstolhatjuk.

 

Asztalt foglalni a parisipassage.hu weboldalon, vagy az “Étterem” gombra kattintva lehetséges.

Szállodánk házirendje itt olvasható.

Kameraszabályzatunk elérhető ide kattintva.

Adatkezelési tájékoztatónk ide kattintva érhető el.

KARRIERLEHETŐSÉGEK

NTAK: SZ19000102

Kapcsolat

1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 2-4.

Tel.: +36 1 576 1600

info@parisiudvarhotel.com

Elérhetőségeink