Párisi L'amour

Párisi Udvar
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

Párisi L'amour

Február 14. világszerte a szerelem ünnepe, mi pedig mindent megteszünk, hogy ez a nap rólatok és a meglepetésekről szóljon! Összeállítottunk egy különleges ételsort, amit ti is elkészíthettek otthon, Lutz Lajos séfünk videós útmutatója alapján. A konyhánk mindent előkészített, nektek tényleg csak a főzés utolsó fázisa és a tálalás maradt. Arasd le a babérokat, legyen felejthetetlen a Valentin-nap és készülj éttermi minőségű ételekkel az otthonodban! A csomaghoz rózsacsokrot is kérhetsz, ha pedig inkább ránk bíznál mindent, erre is van lehetőség. 

 

Az otthon elkészíthető csomag tartalma 2 főre a következő:


•    Előétel: Vaníliában Pácolt Tigrisrák, Narancsos Saláta, Pirított Kesudió
•    Főétel: Érlelt Bélszín vagy Gyöngytyúkmell, Gratin Burgonya, Roppanós Zöldség, Ördögszekér Gomba, Vörösboros Jus
•    Desszert: Csokoládé Álom, Málna Variációk; vagy Tiramisu
•    Lutz Lajos Executive Chef videós útmutatója

 

A csomag tartalmaz még 2 db Mionetto Prosecco DOC Brut pezsgőt is!

 

Az otthon elkészíthető csomag ára 23 990 Ft, 5 szálas rózsacsokorral 29 190 Ft, 10 szálas rózsacsokorral pedig 34 490 Ft. Ajánlatunkra előrendelést veszünk fel a +36 20 776 2210-es telefonszámon, vagy a valentin@parisipassage.hu email címen február 11-ig. Az előrendelt ételeket 13-án és 14-én éttermünkben lehet átvenni, a 1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 2-4 szám alatt. Házhozszállításra is van lehetőség 2000 Ft felár ellenében, Budapest területén.

 

 

NYEREMÉNYJÁTÉK


Amennyiben az otthon befejezhető fogásokat választjátok, részt vehettek nyereményjátékunkon, ahol egy két fős két éjszakás pihenést nyerhettek az ötcsillagos Párisi Udvar Hotel Budapestben. 
Az ajándék 2021. december 30-ig felhasználható!
 
A játék menete: Rendeljétek meg a három, otthon elkészíthető fogásunkat, főzzetek együtt, vagy lepjétek meg kedveseteket egy fenséges vacsorával! Ha elkészültek a finomságok, készítsetek egy képet, töltsétek fel az Instagramra a #PárisiLamour hashtaggel, illetve jelöljétek meg a Párisi Passage Café & Brasserie-t és a Párisi Udvar Hotel Budapestet is! 

Fontos, hogy bejegyzést készítsetek, ne Instagram Story-ba, vagy saját történetbe rakjátok fel a képet! A legszebb vacsora elkészítői közül a nyertest február 17-én sorsoljuk ki, a nyertessel a fent említett csatornán vesszük majd fel a kapcsolatot.

 

A nyereményjáték szabályazatát itt éritek el.

 

 

BÍZZ RÁNK MINDENT


Ha úgy érzed, hogy szívesen bíznál ránk mindent, akkor erre is van lehetőséged, ez esetben egy bővebb kínálatból válogathatod össze a háromfogásos csomagod, két főre.
 
Előételek/Levesek
•    Sült Kacsamáj, Füge, Vajon Pirított Kalács, Mézes Dió
•    Vaníliában Pácolt Tigrisrák, Narancsos Saláta, Pirított Kesudió
•    Sáfrányos Kagylóleves
 
Főételek
•    Érlelt Bélszín vagy Gyöngytyúkmell, Gratin Burgonya, Roppanós Zöldég, Ördögszekér Gomba, Vörösboros Jus.
•    Gyöngytyúkmell, Zöldborsó Rizottó, Marinált Paradicsom, Parmezán Forgács
•    Sült Kecskesajt, Grillezett Pakchoi, Epres szójabab, Tápióka Ropogós


Desszertek
•    Csokoládé Álom, Málna Variációk
•    Tiramisu
 

A menü három fogásból áll, amit a három fő kategóriából válogathattok össze, ez két fő részére 23.990 Ft. A kétszemélyes menüsor tételeit rátok bízzuk, válasszátok ki kedvenceiteket, a két menüsornak nem szükséges egyeznie.

A menü tartalmaz 2 db 0,2l-es Mionetto Prosecco DOC Brut pezsgőt is!
 
A menüsort megrendelhetitek 5 és 10 szálas rózsacsokorral is! 5 szálas csokorral 29 190 Ft, 10 szálas csokorral 34 490Ft.
 
Ajánlatunkra előrendelést veszünk fel a +36 20 776 2210-es telefonszámon, vagy a valentin@parisipassage.hu email címen február 11-ig. Az előrendelt ételeket 13-án és 14-én éttermünkben lehet átvenni, a 1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 2-4 szám alatt. Ennél az ajánlatunknál házhozszállításra is van lehetőség 2000 Ft felár ellenében, Budapest területén.

 

Szállodánk házirendje itt olvasható.

Kameraszabályzatunk elérhető ide kattintva.

Adatkezelési tájékoztatónk ide kattintva érhető el.

KARRIERLEHETŐSÉGEK

NTAK: SZ19000102

Kapcsolat

1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 2-4.

Tel.: +36 1 576 1600

info@parisiudvarhotel.com

Elérhetőségeink