Zafír Spa X Adrienne Feller Menyegző Rituálé

Párisi Udvar

Zafír Spa X Adrienne Feller Menyegző Rituálé

Exkluzív szépségrituálé menyasszonyok és koszorúslányaik számára az esküvőt megelőzően, a Párisi Udvar Hotel Budapest páratlan Zafír Spa-jában.


Egy álomszerű szertartás, ahol minden momentum a leendő ara ünnepléséről szól. Az esküvő, amikor igent mondunk a másik felünknek, hogy onnantól együtt megyünk az úton, életünk legmeghatározóbb napja. Ahhoz, hogy ez a nap a legtöbbet tudja adni, nem csak testben, de lélekben is meg kell érkezni. Ennek a misztériumnak ad teret és hangol át egyedülálló ADRIENNE FELLER Menyegző Rituálénk.

 

A kezelés során ADRIENNE FELLER természetes alapanyagú termékeivel dolgozunk, amelyek 100%-ban növényi, kifogástalan minőségű összetevőkből készülnek, felhasználva a világhírű magyar termálvíz erejét.

 

A lánybúcsú résztvevői számára kényeztető kezelést, háromórás privát spa használatot, frissítő italokat, egészséges falatokat, valamint pezsgőt biztosítunk.

 

A részletekért és az ajánlati brosúra megtekintéséhez, kérjük kattintson IDE!

A rituálét bemutató videó ITT tekinthető meg.

 

Érdeklődés esetén, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a spa@parisiudvarhotel.hu email címen vagy hívjon bennünket a +36 1 576 1618 telefonszámon!

 

 

Szállodánk házirendje itt olvasható.

Kameraszabályzatunk elérhető ide kattintva.

Adatkezelési tájékoztatónk ide kattintva érhető el.

KARRIERLEHETŐSÉGEK

NTAK: SZ19000102

Kapcsolat

1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 2-4.

Tel.: +36 1 576 1600

info@parisiudvarhotel.com

Elérhetőségeink