Az év legígéretesebb szállodája 2019

Párisi Udvar
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

Az év legígéretesebb szállodája 2019

Nagy örömmel jelentjük be, az Aranynap-díj átadó ünnepségén a Párisi Udvar Hotel Budapest a „Magyarország legígéretesebb, 2019-ben nyitott szállodája” elismerésben részesült.


A Day Holiday által szervezett átadón a legjobb hazai konferencia- és wellness-szállodákat díjazták, idén már a tizenötödik alkalommal. Az idei díjátadó ünnepség a közelmúltban megnyitott Párisi Udvar Hotel Budapest Passage-ban került megrendezésre. Ezúttal a megszokott nagy vendégkörű gálától eltekintve, csupán szűk körben, a Day Holiday Kft. dolgozói, alapítói, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elnöke, valamint a díjazottak, és a szakmai sajtó képviselőinek körében zajlott a díjátadó.

 

Forrás: turizmus.com

 

 

A Párisi Udvar eredeti épületét Pollack Mihály tervei alapján építtették. Az épület a XIX. században készült el, a hiedelmek szerint a párizsi Passage des Panoramas mintájára alakították ki. Ma a Párisi Udvar Hotel Budapest 110 szobával, köztük 18 lakosztállyal várja vendégeit.

Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva érhető el.

Kapcsolat

1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 2-4.

Tel.: +36 1 576 1600

info@parisiudvarhotel.com

Elérhetőségeink