Életműdíjat kapott a Párisi Udvar felújítója

Párisi Udvar

Életműdíjat kapott a Párisi Udvar felújítója

A kimagasló, példamutató építőipari és mérnöki munkát jutalmazta az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége.


Életműdíjat kapott a Párisi Udvar felújítója

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) Lechner Ödön életműdíjjal jutalmazta a kimagasló, példamutató építőipari és mérnöki munkát. Idén Bajnok Sándor, a többszörös díjas Párisi Udvar felújítását levezénylő szakember kapta az építőipari szakma legjelentősebb elismerését. 

 

A szakember húsz éve tagja a Market Építő Zrt. kivitelezési csapatának. Bajnok Sándor műszaki ismerete egyedülálló a hazai palettában, különösképpen a szállodák és a műemléki felújítások területén.

 

Legutóbbi átadott projektje az Európában is páratlan értékekkel bíró Párisi Udvar átfogó rekonstrukciója és ötcsillagos szállodává alakítása volt, ahol elsőszámú vezetőként állt helyt.

 

Már több mint negyven nagyberuházás levezénylését végezte, projektjei rendszeresen szerepelnek a Mesterdíj Alapítvány Építőipari Nívódíj listáján, legutóbb például a hiánypótló repülőtéri hotel kapta meg a szakmai elismerést.

 

„Egész életemben az építőipart tanultam, a generálkivitelezésnek köszönhetően a szakma minden területét megismerhettem. Ahogy kollégáim a Marketben, én is építeni szeretek. Néhány évvel ezelőtt jártam előszőr az Építőipari Nívódíj átadóján, amikor az egyik projektünk megkapta ezt az elismerést, ott hallottam először a Lechner Ödön díjról. Rögtön azon kezdtem el gondolkozni, hogy mit szükséges megtennem azért, hogy én is tagja lehessek ennek a klubnak. Elég régóta dolgozom már az építőiparban, sok szép épület munkálataiban vettem részt. Egy karrierpálya beteljesülésének érzem, ami nem megnyugvást jelent számomra, hanem tovább ösztönöz, hogy még jobb legyek. Új erőt adott” – mondta Bajnok Sándor a kitüntetés átvétele után.

 

Lechner Ödön díjat több munkatárs kapott már a cégnél, köztük Scheer Sándor vezérigazgató 2014-ben, Pintér Lajos műszaki igazgató 2015-ben és Szűcs Csaba főépítésvezető 2017-ben.

 

Forrás: Octogon

Szállodánk házirendje itt olvasható.

Kameraszabályzatunk elérhető ide kattintva.

Adatkezelési tájékoztatónk ide kattintva érhető el.

KARRIERLEHETŐSÉGEK

NTAK: SZ19000102

Kapcsolat

1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 2-4.

Tel.: +36 1 576 1600

info@parisiudvarhotel.com

Elérhetőségeink