A Párisi Udvar kétszeres győztes a FIABCI World Prix d’Excellence Awards pályázaton

Párisi Udvar

A Párisi Udvar kétszeres győztes a FIABCI World Prix d’Excellence Awards pályázaton

Kétszeres aranyérmes a Párisi Udvar Hotel Budapest épülete a nemzetközi ingatlanfejlesztési pályázaton. A műemlékrekonstrukció a FIABCI World Prix d’Excellence Awards ingatlanfejlesztési díj két kategóriájában is elhozta az első díjat a világ számos projektjét megelőzve.


A Párisi Udvar kétszeres győztes a FIABCI World Prix d’Excellence Awards pályázaton

Az 1951-ben alakult, több, mint 60 országban tevékenykedő Nemzetközi Ingatlanszövetség, a párizsi székhelyű FIABCI minden évben megrendezi a Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot (FIABCI World Prix d'Excellence), amelynek célja a legsikeresebb ingatlanfejlesztések kiválasztása és elismerése (www.fiabciprix.com). A már 30 éves múltra visszatekintő pályázat idei, június 3-án megrendezett eredményhirdetésén a Párisi Udvar épületének rekonstrukcióját „Örökségvédelem” és „Hotel” kategóriában is a legjobbnak találták és World Gold Winner díjjal jutalmazták.

 

A tulajdonosok - Sameer Hamdan és Awad Zuhair – egy egyedi, minden igényt kielégítő ötcsillagos luxusszállodát álmodtak meg a korábban éveken át üresen álló épületben. A tervezést az Archikon végezte, a kivitelező Market Építő Zrt. közel négy és fél évig dolgozott a Budapest ikonikus épületének tartott, eklektikus stílusú, Európa egyik legnagyobb kerámiaburkolattal rendelkező épületének felújításán. A Párisi Udvar Hotel Budapest 2019. májusában nyitotta meg kapuit szállodaként, a The Unbound Collection by Hyatt márka tagjaként. Az azóta eltelt időben tapasztalt pozitív visszajelzések mellett most már e két rangos nemzetközi díj is bizonyítja, hogy tökéletes összhangba kerültek az épület történeti értékei a jelen szállodai és kereskedelmi funkcióival.

 

 

Szállodánk házirendje itt olvasható.

Kameraszabályzatunk elérhető ide kattintva.

Adatkezelési tájékoztatónk ide kattintva érhető el.

KARRIERLEHETŐSÉGEK

NTAK: SZ19000102

Kapcsolat

1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 2-4.

Tel.: +36 1 576 1600

info@parisiudvarhotel.com

Elérhetőségeink