Párisi salon

Párisi Udvar
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

Párisi salon

A legnagyobb rendezvénytermünk, a hatszög alakú Párisi Salon 90 főig bármilyen rendezvényhez ideális. A terem közvetlen közelében a Foyer és a Courtyard is kitűnő helyszín egy frissítő kávészünetre.

 

A teremhez tartozó napfényes körfolyosó, vagyis Foyer rész is bérelhető! Innen ragyogó kilátás nyílik a városra, és kávészünet mellett regisztrációs térként is használható rendezvényekhez. További információkért kérjük kattintson ide!


Párisi salon

A napfényes, hexagon alakú teremhez tartozik egy privát ruhatár, illetve a terem előtti rész események előtti regisztárcióra is alkalmas.

További információkért kérjük írjon emailt a sales@parisiudvarhotel.hu címre!

 

 

További képek

A Párisi Udvar eredeti épületét Pollack Mihály tervei alapján építtették. Az épület a XIX. században készült el, a hiedelmek szerint a párizsi Passage des Panoramas mintájára alakították ki. Ma a Párisi Udvar Hotel Budapest 110 szobával, köztük 18 lakosztállyal várja vendégeit.

Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva érhető el.

Kapcsolat

1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 2-4.

Tel.: +36 1 576 1600

info@parisiudvarhotel.com

Elérhetőségeink